Pizza 4P’s Hai Phong



Space Analysis


Pizza 4P’s Hai Phong restaurant is the place where guests can enjoy not only meals but also a sustainable culinary journey. Inspired by the port city Hai Phong, we designed a restaurant as the “Ark Ship Pavilion” to create a familiar space for locals and to showcase the value of the city to visitors.

The pavilion building opens to the front court where abundant flowers and trees for children to play. The curved slope in the landscape invites you to access to the large roof of the pavilion welcoming you to the journey of pizza 4P's sustanable dining.




When entering the pavilion building, you will meet the space inspired from the industrial port city by using local materials and patterns to maximize the experience of culinary journey  in restaurant as well as to find out values of  the Pavillion.

A couple of pizza ovens, the heart of Pizza 4P’s, situated in the center of the restaurant void gives you a joyful scene of pizza cooking in all places in the restaurant. The presentation of chefs’ cooking with the delicious pizzas will be absolutely one of the excitements to observe.




The large void filled with natural light, combining interior lighting is designed to create a sense of openness. Leaves of plants on rooftop swinging by the wind in the top lights above celebrate guests’ memorable time.